Bemutatkozás

Üdvözöljük a Csepregi Pékség weboldalán!

 

Vas megye első magánpékségét id. Soproni Zoltán alapította 1986-ban, Kőszegen.  A későbbiekben két fia: Zoltán és Attila is kitanulta a pék szakmát, Attila Pékmester címet szerzett 1997-ben. Sokáig a kis kőszegi üzemben zajlott a termelés, mely csak a helyi fogyasztói közönség szükségleteinek kielégítését szolgálta. A megrendelések száma jelentősen növekedett, szükségessé vált a vállalkozás bővítése, ezért cégünk 1993-ban megvásárolta Csepregen az egykori sütőipari vállalati üzemet. Jelenleg az egész termelés ebben az pékségben koncentrálódik, a kőszegi üzletben ma már csak a helyi vásárlóközönség kiszolgálása folyik.

A HACCP minőségbiztosítási rendszer, mely a termékbiztonságot garantálja, 2001 óta működik üzemünkben, eleget téve ezzel a higiéniai és minőségi előírásoknak.

Vásárlóink mintegy félszáz, kiváló minőségű, házi jellegű termék közül válogathatnak, de a lista folyamatosan bővül. A tradicionális magyar receptúrák megőrzése, alkalmazása mellett az egészségtudatosság jegyében készítjük pékáruinkat. Alapanyagaink kiválasztásakor a minőséget tartjuk a legfontosabb szempontnak. Legfőképp az egészséges termékek fejlesztésére fektetünk nagy hangsúlyt.

Vevőink között szállodák, éttermek, kiskereskedők szerepelnek.

Jelenleg 9 mozgóárusító autó szolgálja ki Kőszeg, Csepreg, Szombathely környékét, ez több mint 60 település elérését jelenti. Cégünk sikeres működéséhez elengedhetetlen a család összetartó ereje, mely segíti, irányítja a vállalatot, valamint kiváló szakembereink lelkiismeretes, profi munkavégzése.

 

Miért a csepregi pékség?

 • Szívvel, lélekkel, sok lelkesedéssel, odafigyeléssel és elhivatottsággal készítjük termékeinket.
 • Széles termékpalettával várjuk Vásárlóinkat.
 • Tradicionális receptúráink „házi jelleget” adnak termékeinknek.
 • Kenyereink különleges, házi kovásszal készülnek, így garantált a friss, ropogós héj, finom íz, ínycsiklandó illat és hosszú eltarthatóság, frissesség.
 • Minőségbiztosítás és termékbiztonság a fejlesztésekben.

 

Miben tér el pékségünk a többitől?

 • Készítünk kenyeret garantáltan 100%-ban rozslisztből, valamint 100%-ban teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztből!
 • Folyamatosan friss pékáruval feltöltött mozgó árusító autóinkkal házhoz visszük a friss pékárut Csepreg, Kőszeg és Szombathely környékén
 • Családias légkörű, barátságos kiszolgálással, hangulatos környezetben várjuk Vásárlóinkat csepregi és kőszegi üzletünkben.
 • Kiváló, minőségi alapanyagokból készítjük termékeinket.
 • Cégünk már 30 éve állandó stabilitással működik, folyamatosan megtartva minőségi termelését, innovatív képességét.
 • Rendelési lehetőséget biztosítunk kisebb és nagyobb összejövetelekre, rendezvényekre egyaránt.

Cégünk filozófiájának és üzletpolitikájának alappillére a vásárlói igények maximális kielégítése, fogyasztóink magas szintű kiszolgálása. Ezért kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb pékárut.

Kínálatunk kialakításánál nagy hangsúlyt fektetünk az egészségesebb táplálkozás népszerűsítésére, a cukorbetegekre és diétázókra, így üzleteinkben magas számmal találhatók csökkentett szénhidráttartalmú, illetve magas fehérjetartalmú termékek kiemelt rost-és vitamintartalommal.

Tisztában vagyunk azzal, hogy vállalkozásunk sikeressége Önökön, a Vásárlóink múlik, ezért mindennél fontosabb számunkra a viszonteladóink és vásárlóink visszajelzése, elégedettsége.

Köszönjük, hogy elolvasta Bemutatkozásunkat, bízunk benne, hogy cégünkről kialakult pozitív benyomását hozzáállásunkkal, a szakma iránti elköteleződésünkkel tovább erősítettük, és a jövőben is megtisztel minket bizalmával!

Weboldalunk „Termékek” (hivatkozás) menüpontjában megtekintheti üzleteink kínálatát, melyeket megvásárolhat csepregi, vagy kőszegi üzletünkben, illetve mozgó árusító autóinkon!

Szeretettel várjuk csepregi és kőszegi üzleteinkben!Elérhetőségek

Soproni Kft.

9735 Csepreg,
Széchenyi tér 2.
Telefon: +3694/565-100
E-mail küldése
Soproni Kft. - Magyar